Jak si vybrat správného kadeřníka???

2 příspěvky / 0 new
Poslední
jana606
Offline
Na fóru od: 13.11.2008
Jak si vybrat správného kadeřníka???

Ahojky mám takový menší dotaz, podle čeho bychom si měli vybírat kadeřníka???Protože, když jsem byla naposledy u kadeřnice, aby mi jen ostříhala konečky zkrátila mi vlasy tak o 15cm.Domů jsem odcházela s brekem :oops: A tentokrát se tomu hodlám vyvarovat.A ani to nebyla ta starší kadeřnice, co dělá každý den jen a jen tu trvalou..

gabika
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

skus sa s niekym poradit so znamimi a tak podobne lebo ked to budes len tak skusat tak sa ti to tak skoro podarit nemusi no skus nieco z tych luxusnejsich oni si zakaznikov vazia viac.vela stasia

dakota
Offline
Na fóru od: 09.01.2009

Rozhodně bych zkusila salony a né jen takové kadeřnictví. Já když jsme chtěla pořádnou změnu tak jsem si prostě vybrala salon, který dělal několik proměn a já viděla jejich výsledek. Taky je dobrý jít do kadeřnictví s určitou představou a nejlépe fotkou, jak to chceš ostříhat. Někdy se vyplatí do vlasů vrazit víc peněz než pak brečet. Hodně dobří jsou hlavně chlapy kadeřníci. Myslím, že odhadnou líp, co ženský bude slušet a hlavně si víc vyhrají s vlasy.

ave
Offline
Na fóru od: 25.02.2009

dakota wrote:Rozhodně bych zkusila salony a né jen takové kadeřnictví. Já když jsme chtěla pořádnou změnu tak jsem si prostě vybrala salon, který dělal několik proměn a já viděla jejich výsledek. Taky je dobrý jít do kadeřnictví s určitou představou a nejlépe fotkou, jak to chceš ostříhat. Někdy se vyplatí do vlasů vrazit víc peněz než pak brečet. Hodně dobří jsou hlavně chlapy kadeřníci. Myslím, že odhadnou líp, co ženský bude slušet a hlavně si víc vyhrají s vlasy.
Bohužel, ani to vždy neplatí. Já byla nedávno v renomovaném kadeřnictví a ještě u chlapa, nechala jsem tam spoustu peněz a šla domů s brekem. Vypadám děsně, účes nedrží a počkám si pěkně dlouho, než ta hrůza odroste :(

vratu
Obrázek uživatele vratu
Offline
Na fóru od: 03.03.2009

Ahoj :-)

Pokud chcete zkusit nového kadeřníka, je dobré začít s menšími zákroky do vašich vlasů. Jen třeba zastřižení ofiny a konců. Zeptejte se kadeřníka co by vám doporučil, jak on vidí vaše vlasy. Tak máte možnost poznat, jestli jste s kadeřníkem na stejné vlně ;-)

Stává se, že kadeřník provede radikálnější změnu a vy jste potom nespokojení. Je ale možné, že vám kadeřník radí dobře, ale vy stále chcete to, na co jste zvyklí. Vaše přání by kadeřník měl respektovat a případně vám nabídnout jiné, vhodnější řešení.

kami_sek
Obrázek uživatele kami_sek
Offline
Na fóru od: 20.10.2008

Já jsem také dlouhou dobu hledala vhodnou kadeřnici a moc dobře vim, jaké je to odcházet téměř s brekem. Chce se to prostě poptat u známých ale pozor, každému vyhovuje něco jiného. Podle mě je lepší si vybírat spíše mladší, ty mají lepší přehled o tom co se nosí a tak. ;)

Danca26
Offline
Na fóru od: 10.03.2009

Nejlepší je dát na radu kamarádek a známých, které už u toho kadeřníka byly a mají s ním dobré zkušenosti. Nebo si nechat předvést fotky žen, které kadeřník střídal. A potom musíte kadeřníkovi dobře vysvětlit jakou máte představu - fotka účesu by byla ideální. Mám svojí kadeřnici už pár let a nejdříve si o účesu popovídáme a až potom se dá do práce. Vždycky mi dobře poradí.

hajt
Offline
Na fóru od: 10.03.2009

Ahoj,

nejlepší je spolehnout na kamarádky, ty mají obvykle nejlepší zkušenosti s kadeřníky(cemi).

hajt

Vlamira
Offline
Na fóru od: 25.01.2009

Já jsem jich vyzkoušela několik,ale stále nemohu nikde zakotvit :D no budu se pokoušet dál snad někdy na tu pravou narazím :)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahojky.já sama jsem kadeřnice ,sice začínam ,asi 2roky mám sovje malé kadeřnictví a vidím po svých skušenostech že vybrat dobrého kadeřníka je těžké protože jich je tu orpavdu mraky!!! Ale když jdeš ke kadeř.a řekneš že chces konečky musíš ji opravdu zdělit o kolik přesně chceš zkrátit vlásky.A to v centimetrech třeba že chces opravdu jen o 2cm.a jí to bude hned jasné! a pokudani to neuděla a vezme tě jak říkaš o 15cm!což je fakt moc tak to normálně reklamuj!stím že chces vrátit peníze nebo nějakou slevu!Já se vždy radšíi 3krat zeptat jak to chtějí než pak čelit problémum.jak já říkám radší min než víc!Prostě jí musíš poloptaicky říci jak si představuješ svůj učes! ;) tak at se ti příště daří a natrefííš na tu nej kladeřnici! :)

azuritek.siga
Offline
Na fóru od: 05.12.2008

Ahoj,já chodila ke kadeřnici strašně málo a jen znouze a vždy jsem byla nespokojená,ani fotka ani vysvětlení nepomohlo,někdy mě stříhala známá,taky nic moc,ale oněco to bylo lepší a když jsem se přestěhovala,tak jsem dala na sestry a začla chodit k té co ony a konečně jsem spokojená a ještě k tomu mi vždy dobře poradila jak pečovat o vlasy ;) Taky jsem nešla hned do nějak velkého stříhání,kdyby se to nepovedlo,ať to není velká katastrofa,ale teď už ji ani nemusím nic říkat a vždy se trefí do mé představy a délky.Takže souhlasím,dát si poradit od rodiny nebo známých a přeji ať brzy najdeš kadeřnici nebo kadeřníka se kterým budeš spokojená,držím pěsti ;) :)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Kadeřník je opravdu důležitý aby vyhoval .. a trefil se do stylu jaký chceš. a nešla si s brekem.
Zrovna včera kámoška vyprávěla jak šla po dlouhé době ke starší kadeř. a ošmikala ji o mnoho ví než chtěla.A z dlouhých vlasu šla docela na kratké ikdyž stále delší je.Ale vzala na ní seřezávač a kusy šly dolu a navíc to má křivé.
TAk že je to smůla no... já radši stříham mín , vždy se to muže zkrátit!
tak se hlavně dohodnou srozumitelně . než mí na hlavě Co si!

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Já si myslím , že je důležité najít kadeřnici, která ví, co znamená ostříhat pouze o 2 cm :D

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

TAk to každopáádně! to je pak horor. kamoska chtěla 5 cm.a vzala asi tak 10cm?! to bychzuřila.Prot radši nikam nechodíím! :lol:

koteDee
Obrázek uživatele koteDee
Offline
Na fóru od: 15.09.2009

no holky, ja byla zacatkem rijna taky u kadernice. chtela jsem trochu zmenu a moje delsi hnedy vlasy hlavne prostrihat a ta zmena mela byt ofina. nebo spis patko-ofina, hlavne delsi pres oci.mam totiz vyssi celo, ale husty vlasy a chtela jsem ho trochu zakryt. kadernici zatim hledam, pokazde jsem nebyla uplne spokojena a tak vzdy zkousim novou, a nekdy to je vazne zklamani...chjo. Bohuzel sem nemela fotku ale inspirovala jsem se hodne na techto strankach. Snazila jsem se vysvetlit, co chci, a vypadaalo to ze si rozumime. vysledkem byla kraticka ofina, no vypadala jsem jako blbec. Uz se tesim, jak to dorusta...ale pomalu. Ale co me na kadernicich nejvic stve, jak si desne fandej, ze rozumej a nepriznaj ze nerozumej. Nagelovala mi to tak, no hruza. ja pritom gel nepouzivam. No, vazne, to aby clovek hned pri vstupu do kadernictvi oznamoval, co mi smeji delat a co ne! jenze to mije nekdy neprijemny, protoze to vypada jakoby si clovek hend diktoval a atmosfera je pak taky takova husta. Ja nevim, asi mam na kadernice smulu

[color=#8040FF][b]Jsme jako olivy. To nejlepší ze sebe vydáváme, teprve když jsme drceni.[/b][/color]

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jj. rozumím. ti mně také kamoska filka ofinu v pulce čela to jsem jí chtěla taky šikmou přes OKO:
Někdy si kadeř. myslí že to co vytvoří je to správné pro Vás.
Sama jsem kadeřnice a radši se ptam , pořád se ptam.. a moc nestříham u ofiny se vždy bojím právě..!radši delší ona se pak zkratí když se foukáním nadzdvyhne!

azuritek.siga
Offline
Na fóru od: 05.12.2008

Já si nechala asi po druhé v životě ofinu (na stranu)a sama kadeřnice mi doporučila ji nezkracovat moc,konečně už nechodím s brekem od kadeřníka :) Tak jen doufám,že moje kadeřnice bude ještě dlouho fungovat,jinak nevím kam bych chodila ;) :D .

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

TAk to je mox dobře..
sice se řekne banální OFINA, ale já vypadala na 15 let :D stou pidi v pule čela jak nám to dělaly maminky ,když sem byla malá! :lol:

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

Ahojky. Je nás hodně co hledáme dobrého kadeřníka. I já odcházela někdy s pláčem a doma znovu hlavu namáčela. Myslím ,že dobrou kadeřnici najdeš jak v salónech ale i v malém kadeřnictví na kraji města. Je to o tom , jestli se kadeřnice dál zajímá o nové trendy účesů a střihů a účastní se různých školení nebo se spokojí jen s tím , co se ve škole naučila . Takže dej na rady kamarádek a zkoušej. Určitě ji najdeš. :)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ. souhlasíím se ZDENKOUS.. prostě si nechat poradit od kámošek jen je reklama!!