Pozkozene a suche vlasy od zehleni

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Anonym
Pozkozene a suche vlasy od zehleni

Mám hrozně znicene a suche vlasy,je to z duvodu pouzivani zehlicky.Uz 2 mesice se pokousim nezehlit si vlasy vubec,rozdil samozrejme je,ale ne takovy jaky bych chtela.Co mi poradite?? (nezehlit si) ale spise nejaky pripravek ktery opravdu funguje 

نمو الرموش

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahoj Verčo, já bych ti poradila nějaké balzámy co se vtírají do vlhkých vlasu-neoplachují se. Měla jsem podobný problém, vlasy kudrnaté a já je chtěla rovné. Nakonec jsem si je zničila barvením a žehlením. Vzkoušej nějaký přípravek-třeba zn. Dove. Výborné je i ukuchtit si masku an vlasy-taky jsem to zkoušela a výsledek byl perfektní. Olej, vajíčko a med-30 min. Jo, a co bych radila-nedávej si na vlasy lak! Ten hodně vysušuje. Zkus trochu vosku-mastnějšího. držím palce ;)

°°KlarushQa°°
Obrázek uživatele °°KlarushQa°°
Offline
Na fóru od: 23.12.2008

Mám stejný problém, kadeřnice mi doporučila nějaké balzámi, atd., ale vlasy ti zjemní od L´OREAL paris šampón a uhlazujicí balzám Elséve nutri-gloss :!: má to růžovou barvu a fakt jsou vlasy potom krásně jemný atd. Nebo je spousta jiných přípravků na zjemnění vlasů při žehlení, stačí se zeptat třeba v drogerii ;)

DeNča :o
Obrázek uživatele DeNča :o
Offline
Na fóru od: 12.10.2008

mě pomohl balzám na vlasy panthenol forte ,dá se použít jako maska..nechat působit 5-10 min..a nebo jako balzám.Prodávají ho normálně v lékarnách ;)

Anonym

Ahojky slečny,
máte něco vyzkoušeného proti sušení z žehličky vlasů??,Mé vlasy žehlím opravdu často, už asik 2 rokem...jsoou vysušené a konečně ztenčené ..ale své vlasy mám opravdu až škaredě kudrnaté,bujné ..točí se to na všechny strany,velmi objemné ..no prostě na nic.Bez nějaké upravy se to nedá nosit...a to jsem už vyzkoušela snad všechno k narovnání a uhlazení vlasů bez pomocí žehlit jako balzámy,kůry,sampony atd..... Mátě nějaký přípravek který mi vlasy "hodí zpátky do pohody a nebudou tak zničené na pohled"děkuji predem...

°°KlarushQa°°
Obrázek uživatele °°KlarushQa°°
Offline
Na fóru od: 23.12.2008

Snapeatko,
v dogérce je toho hodně na žehlení,ale zkoušela si třeba od got2be:
http://dumpotravin.cz/inshop/drogerie/vlasova-kosmetika/tuzidla/%5Bid-2412873%5D-got2be-straight-on-lak-200ml.html

Blackmamba.
Offline
Na fóru od: 04.03.2009

Snapeatko,
zkus se poradit se svojí kadeřnicí a zeptej se jí potom na pernamentní vyžehlení vlasů :idea:

vratu
Obrázek uživatele vratu
Offline
Na fóru od: 03.03.2009

Stále tu píšete o problémech se zničenými vlasy v důsledku žehlení...

Žehlit vlasy a mít je zdravé? Jde to! Ale musíte používat kvalitní přípravky a dodržovat správné postupy při úpravě vlasů! Každý máme jiné vlasy, někdo je má odolnější, jiný méně. Podle toho ale musíme vybírat vlasovou kosmetiku. Pokud máte vlasy náchylnější, pomůže vám profesionální kosmetika. Přípravky z drogerie jsou vhodné pro lidi, kteří mají zdravé vlasy, ale pokud už máte nějaký problém, chce to šáhnout po dražší kosmetice.

Když chcete mít zdravé a pěkné vlasy, musíte do nich investovat, je to jako se vším ;-)

Anonym

Ahoj, mám stejný problém a moc mi pomohli kůry od Gliss kur, bezoplachové na suché a narušenévlasy a taky jsem si koupila celou sadu masku - šampon a kondicioner a pomohlo :D

monuška
Offline
Na fóru od: 13.09.2009

já mám taky požkozené vlasy a myslim si že také z žehlení..tak sem zašla do drogerie abych si koupila naky přípravek na zlepšení stavu mých vlasů.. a paní v drogerii mi poradia od schwarzkopf-gliss kur na poškozené vlasy je to balzám na vlasy který se nanáší do vlasů po umytí a už se nesmýva....a sem sním strašně moc zpokojená stoji kolem 100kc a uz po prvnim naneseni sem rozpoznala změnu....už bych ho nevimněnila.... ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

tak to je dobře. vyzkoušené věci jsou vždy nejl.reklama!!!! :)

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

zkus nějaké hydratační a regenerační masky, třeba od welly, nebo vyzkoušej bezoplachové sérum na vlasy od dove

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

pokud můžu poradit, vyplatí se investovat do kvalitní masky, např. Kérastase. je to finančně náročnější, ale dlouho vydrží a fakt to funguje. a mají nepřeberné množství podle typů vlasů, každý si vybere

Anonym

Pokud si žehlila často, tak se není čemu divit. K tomu jsme dospěli asi všichni. Já teda používám ochranný sprej a žehlím už jen žehlícím hřebenem nebo kartáčem. Žehličku používám jen,když chci mít vlny. 

Ty nejhorší konečky,opravdu velmi zničené, jsem ostříhala a na zbytek používám ten sprej právě. A jsem spokojená. Mají tam vlastně i ten ochranný před žehlením. 
Já ještě ke všemu barvím dost často,takže větší péče je nutná